Inredningsbloggarna.seEn ny webbplats som kanske kan vara av intresse är inredningsbloggarna.se.
Där finns några av de största inredningsbloggarnas inlägg samlade och det smarta är att man bläddrar sig fram mellan inläggen med hjälp av bilder. Det gör ju att bloggarna sporras att ha lockande bilder till sina inlägg. Kul idé.
De skriver själva "En sajt för dig som tittar på bilder innan du läser texter. En sajt för dig som snabbt vill hitta Sveriges bästa inredningsbloggar."

Skärmdump från inredningsbloggarna.se.

Kommentarer
Postat av: peter pc carlsson

Du har följt Sabinas kamp och skrivit en kommentar i hennes blogg. Därför tänkte jag tala om att jag startat en insamling på Cancerfonden. Den heter "För döda mammors barn. Till minne av Sabina Najjar."För ett halvår sedan samlade vi i bloggvärlden in över 100.000 kr till Barncancerfonden till insamlingen jag startade under namnet "Den jävla idioten".Du kan skänka 50 kr direkt genom att sända ett SMS med texten Besegra 9 till telefon 72900.Sabina skrev flera gästbloggsinlägg i bloggen Enbart. Hennes sista var också en av de mest gripande. http://enbart.blogg.se/2009/january/090117-enbart-gb-av-sabina.htmlJag hoppas att du vill sända några SMS och skänka pengar till Cancerfonden. Kopierar gärna texten och sprid den vidare.Tack för att du bidrar. Sänd en extra tanke till Sabinas små barn! http://mittlivsabina74.blogspot.com/Peter PC Carlsson

2009-04-01 @ 22:26:55
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Ola Mattisson

Tack för ett bra inlägg. Vad kul att du gillar idén med inredningsbloggarna=)

2009-04-03 @ 09:11:32
URL: http://www.inredningsbloggarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0