Recept: Paprikafisk
Enkelt och gott! Köp gärna en lite starkare sort ajvar relish för mera sting.
Paprikafisk
4 port
600 g sejfiléer (eller annan vit fisk)
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 dl ajvar relish
2 msk hackad persilja
1 dl riven ost
Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar och salta och peppra.
Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Vispa ihop grädde och ajvar. Häll det över fisken. Strö över persilja och ost.
Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Servera med kokt ris och kokta grönsaker.
Kommentarer
Postat av: Carins Hälsa 2009
Vädret här i Sydney är faktiskt inte speciellt bra för tillfället. Har regnat i 2 dagar. Men man ska väl inte klaga över det eftersom flera delar av Aus inte vill ha annat än regn... P.S. Ajvar relish är lätt en av mina favoritsmaksättningar! D.S.
Trackback