Recept: Paprikafisk

Enkelt och gott! Köp gärna en lite starkare sort ajvar relish för mera sting.

Paprikafisk

4 port

  

600 g sejfiléer (eller annan vit fisk)

1 tsk salt

1 krm svartpeppar

2 ½ dl matlagningsgrädde

1 dl ajvar relish

2 msk hackad persilja

1 dl riven ost


Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar och salta och peppra.

Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Vispa ihop grädde och ajvar. Häll det över fisken. Strö över persilja och ost.

Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter.

Servera med kokt ris och kokta grönsaker.


Kommentarer
Postat av: Carins Hälsa 2009

Vädret här i Sydney är faktiskt inte speciellt bra för tillfället. Har regnat i 2 dagar. Men man ska väl inte klaga över det eftersom flera delar av Aus inte vill ha annat än regn... P.S. Ajvar relish är lätt en av mina favoritsmaksättningar! D.S.

2009-02-12 @ 06:26:59
URL: http://carinshalsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0