Grattis Eliott!



Eliott
, mitt kusinbarn, fyller 1 år. Stort grattis till den stora killen från hela Lindgrens-familjen!!!
En yster liten fölunge får illustrera denna stora händelse i hans liv :-)

Bild från Fotoakuten.se.

En bra dag

Idag har det varit en bra dag. Bra på det sättet att jag hunnit med mycket och haft en massa trevligt.
Först ut var en massa tråksaker som behövde göras. Dammsugat, skurat golvet, diskat upp, strukit en duk, skållat mjöl som ska stå över natten för att bli bröd i morgon, vattnat blommor, slängt ut den helt kassa skohyllan vi köpte för 99 kr på Jysk (rekommenderas INTE) och sånt. Fredrik tog med barnen in på stan en sväng för att uträtta lite ärenden och oj vad man hinner med då!
Sen åkte mamma, Malva, Felix, Alva och jag till Rödsle, området där jag växte upp, och gick en lång promenad runt mitt gamla dagis, huset där vi bodde, skolan och fritids där jag gick. Nostalgiskt och skönt.
Väl hemma igen slappade jag lite och myste med Alva och sen var vi hembjudna till mina föräldrar på middag. Supergott käk - recept kommer!

Så... en härlig dag helt enkelt. Hoppas ni alla också haft det bra!


I min vitrin


Jag lovade ju att visa upp min underbara gröna skål från Eva Solo som jag fick i julklapp. Tänkte då att jag lika gärna kunde visa upp alla saker jag har i mitt vitrinskåp.

Hylla 1: Vas och ljuslykta Gustav Klimt (fått från mamma, peo, alex en annan jul)
Hylla 2: Eva Solo grön skål (julklapp från mamma, peo, alex) och en mysig liten "staty" (bröllopspresent från goda vänner)
Hylla 3: JellyBean härligt knallrosa skål (bröllopspresent från mamma, peo, alex), Orrefors ljuslykta "hallon" (julklapp från Legendens ägare), 2 glas från Saga Form (bröllopspresent från Fredriks syster med familj)
Hylla 4: Keramikfat från numera avliden konstnär från Kristdala (minns ej namnet, borde ha frågat mormor...), inropad på auktion för några år sedan

Nostalgi: En doft av 80-tal

Jag samlade på suddigum med lukt, alltså "luktsuddisar" när jag var liten. Gör barn det nu för tiden? Jag vet inte, men på 80-talet när jag växte upp var jag långt ifrån ensam om denna samlarmani. Och vi bytte suddisar med varandra också förstås. Jag kan faktiskt med lätthet minnas både doft och utseende på många suddisar jag hade. Minns du?
Se och minns.

När vi nu ändå är inne på lukt så minns ni säkert också de små runda klistermärkena som luktade när man skrapade på dem? Luktisar. Jag prenumererade på Kalle Anka och då fick man ibland luktisar och sen kunde man ju köpa dem i butikerna också så klart.
Det fanns jättegoda dofter som jordgubb, popcorn, choklad och sånt men så fanns det förstås de mer udda lukterna som skunk (dom hade jag), bensin eller läder!
Se och minns.

Oj, det går att köpa oöppnade paket med luktisar! Vad coolt.

 
Bild från Luktisar webbshop.

Över huvudtaget känns det som man samlade och bytte mycket då jag var barn. Vi samlade på kulor (ibland gick man ihop i bolag och spelade tillsammans för att vinna mer), bytte bokmärken (gärna i doppar-bok!) och samlade på My Little Pony (jag har sparat mina), Monchichi, små glasfigurer, klistermärken, plastgem i pastellfärger och inte minst plancher - först med hästar och sedan med olika idoler (jag hade en med Carola OCH Legolas, vilken lycka).

Ja (suckar nostalgiskt). ..Det var på den tiden barn blev glada när de fick nytt bänkpapper, en kletig liten bläckfisk som klättrade på väggen, en visselpipsklubba eller varför inte en burk med slime? Det var annat än Xbox, mobiltelefoner och platt-TV det!

Förresten - varför hette allt typ luktisar, suddisar, gnuggisar osv på 80-talet?


Recept: Lemon Curd




Ni dukar väl upp en riktigt härlig och stor frukost på lördagen? Här går vi sällan upp samma tider med en skiftarbetande man och en trött tolvåring men ibland händer det och då är det ju mysigt att tända lite ljus och bjuda på rostat bröd, ost, skinka, marmelad, kokta ägg, lite grönt, yoghurt, honung, hemgjord müsli, färskpressad juice och ett gott te. Mmm... vardagslyx.

Här kommer ett recept att testa till stundande helgfrukost.
Lemon Curd är ju smarrig både på helgens rostade bröd, nybakta scones och ihoprörd med vispgrädde som fyllning i marängtårta t ex.

Lemon Curd

4 dl florsocker
skal från 2 obesprutade citroner
1 dl färskpressad citronsaft
2 ägg
75 g smör


Blanda florsocker, citronskal, citronsaft och ägg i en kastrull och sjud tills det tjocknat.
Tag kastrullen från värmen och tillsätt matfettet. Rör tills detta har smält och blandats i krämen.
Häll upp i burk. Förvara i kylskåp. Hållbar 2-3 veckor.

Recept och bild från Dansukker.


Jag kommer och hälsar på!

När du som har råd att hosta upp 9 miljoner köpt det här huset kommer jag och hälsar på och bor i gästhuset!
Det fantastiska huset finns i Viken och ligger precis vid havet.


Underbara, stora fönster och dubbel takhöjd.


Ovanvåning.


Sovrum.


Poolen och gästhuset!


Vy inifrån gästhuset mot poolen. Tänk att öppna upp här en solig morgon och äta frukost...


Köket i gästhuset.


Japanskt SPA i gästhuset.

Bilder från Hemnet.

Ett litet tips till Alla hjärtans dag


Sjölunda gård
lanserar lagom till Alla hjärtans dag en söt ask med geléhjärtan som innehåller 100 % ekologiska och naturliga ingredienser.

Så här skriver de själva om produkten:
"Våra hjärtan får sin färg och smak från solmogna ekologiska hallon och ekologiska fläderbär. Den söta presentasken innehåller två hekto ekologiska hjärtan, men inte ett spår av E120. Askarna som har en "till-och-från-tag" på locket kommer bland anant att finns hos Coop, Hemköp, CityGross samt i många ICA och VI-butiker."

Hos tidningen Family Living kan man också tävla om en ask hjärtan fram till 2:e februari.

Min stilige man


Eftersom det ju tyvärr stundar begravning var min man i går tvungen att inhandla nya kostymbyxor eftersom hans gamla blivit för små i midjan. Faktum är att han faktiskt inte blivit så mycket tjockare utan mer muskulös. Det kan låta som en dålig ursäkt men det är faktiskt så (även om jag naturligtvis måste driva lite med honom och säja att det hade blivit billigare om han bantat i stället).
Hur som helst fick vi ge oss in på stan och köpa både byxor, slips, skärp och skjorta.
Han provade allt här hemma och var så snygg. Visst, han är alltid snygg, men det är något särskilt och väldigt manligt med kostym tycker jag. Och eftersom Fredrik annars är en jeans- och t-shirtkille (så till den milda grad att man kan bli tokig på honom ibland!) så känns det faktiskt väldigt roligt att få se honom i kostym även om det nu är inför en begravning.

Receptskatten


Jag lovade ju visa er receptböckerna mormor lämnade till mig. Så här är ett litet urval ur den stora skatten.
Det är någonting med mig och handskrivna recept, trasiga gamla recepthäften och tummade kokböcker från förr. Jag bara älskar dem.


Snyggt ute


Jag längtar så efter försommaren när man börjar kunna sitta ute och njuta av solen.
I min längtan var jag tvungen att spana på lite sommarinredning och oj, vilka supersnygga utemöbler det finns nu hos inreda.com! De är av plastrotting med ram i aluminium.
Samtliga möbler på bilden skulle gärna få flytta hem till mig. Särskilt soffgruppen i bakgrunden!

Morbror Alexander


Idag var min bror Alexander förbi på en kopp kaffe. Det är en av de bästa sakerna med att vi numera bor så nära mina föräldrar och min bror tycker jag. En liten pratstund då och då betyder så mycket.
Och Alva har också börjat uppskatta besöken nu. Haha, hon var helt livrädd för Alex i början (helt utan anledning såklart) men nu har hon äntligen begripit att han är väldens snällaste. Skönt.


Recept: Jessicas sallad

Det här är ett egetpåhittat recept som blivit en storfavorit här hemma. Salladen är god som tillbehöhör till det mesta men särskilt gott tycker jag den smakar till ugnsbakad lax, bulgur och en sås på turkisk yoghurt, dijonsenap, örtsalt och svartpeppar.
Jag har inga måttangivelser men det ska vara ganska generöst av olivolja och pinjenötter och sen använder jag naturella soltorkade tomater. Smaka dig fram till en blandning som passar dina smaklökar och låt den stå och dra i kylskåpet någon timme.

Jessicas favoritsallad

Röda mangoldblad

Olivolja

Flingsalt

Svartpeppar

Soltorkade tomater, i småbitar

Tomat, hackad

Rödlök, i riktigt tunna strimlor

Fetaost, smulad

Pinjenötter



My cup of tea


Det är bara ett par år sedan jag lärde mig tycka om kaffe men nu... ojojoj, jag har blivit en riktig "kaffekärring"!
Men på kvällarna tycker jag fortfarande om att ta en stor kopp te (helst tillsammans med hembakta scones).
När man fryser är det ju helt oslagbart att dra på sig ett par tofflor, tända några värmeljus och dricka en kopp te.
För att inte tala om när man är förkyld. En kopp te med lite citron och honung i då gör att man genast känner sig lite bättre - särskilt om man dessutom kan läsa den söta texten "Du är värdefull" på sin kopp som jag kan :)
Jag har fått den fina koppen av en av mina bästa vänner. Den är från Gabriel keramik och är min absoluta favoritkopp!


Äntligen chokladbollar


I går bakade jag och Felix chokladbollar. Himmel så gott det var (trots att vi inte hade någon smält choklad på).
Självklart åt jag så många att jag mådde illa men det är bra. Då dröjer det kanske ett tag innan jag blir sugen igen.

I går fick jag också äntligen mitt gymkort. Det har varit en massa strul med Securitas och om entreprenörfirmorna ska få anhörigkort och sånt på Scania men nu äntligen kan jag gå dit med gott samvete. Var ju tvungen att prova kortet igår (fotot blev by the way gräsligt) och det funkade fint så jag körde lite intervaller på löpbandet, lite cykel och sedan styrketräning överkropp.
Tur jag kom iväg med tanke på antalet chokladbollar jag sedan mosade i mig :-)

Min mormor... hon hade skrivit ned att hon ville att jag skulle ha hennes gamla kokböcker och nedskrivna recept. Jag blev helt rörd av att hon tänkt på mig och förstått hur mycket jag uppskattar denna skatt. Jag ska visa er någon dag de vackert skrivna recepten i min mormors mors receptbok som också fanns där.
Fick också ett halsband som vi gett till mormor tidigare och som hon tyckte mycket om. När jag höll i det där halsbandet som inte längre kommer hänga runt hennes hals var det som att det gick upp lite för mig att hon faktiskt är borta för alltid... saknaden är större än jag erkänner för mig själv (det blir enklare att hantera så).

Stinky


Minns ni den lilla figuren jag sydde på öppna förskolan och som Alva fick i julklapp? Jag lovade ju visa upp den.
Tyvärr har den redan gått sönder på flera ställen och både tyg och band har trasats upp. Min fina zick-zack-klippning på mittpartiet har naturligtvis bara blivit som en fransig kant. Det kunde jag ju kanske räknat ut?
Det kanske inte bara är mina bristande sykunskaper som är orsaken till att den lille stackaren redan är så sliten trots sin ungdom. En viss liten dam älskade den ju från första stund och sög redan på julafton på den så att den blev dyngsur och började lukta förskräckligt illa vilket resulterade i dess föga smickrande namn: Stinky.

Projekt bokhylla




Vi har letat ett tag efter en fin gammal bokhylla till Alvas rum. Vi har sökt på loppisar, second hand-butiker och i annonser utan att hitta precis det vi vill ha. Men så visade det sig att det stod en jättefin gammal hylla i mina föräldrars förråd som passar helt perfekt.
Vi (läs Fredrik) smällde upp några bra hyllor för förvaring i förrådet och då var det ok att ta den fina lilla hylla. Nå, fin och fin... Den såg väl sådär ut när vi tog hem den med gamla klistermärken och sliten grå färg men med tre lager vit färg blev den riktigt tjusig. Meningen var ju att det var jag som skulle måla den så jag satte i gång att slipa och tvätta av den. Maken kom med jämna mellanrum in i rummet och kollade och hummade och sa att han kunde fixa det om jag ville, men det ville jag inte. Dagen efter frågade han när han kom hem från jobbet om jag hade målat den ännu men det hade jag inte hunnit med. Dagen efter det tog han rollern och satte igång... så gick det med mitt lilla projekt. Min egen takt var för långsam för honom uppenbarligen. Well... på sätt och vis var det ju rätt skönt att slippa och nu är den iallafall klar. Vad tycks?

Det här blev ju också ett bra tillfälle att visa upp den fina IsaForm-tavlan som vi köpte till Alva. Visst är den underbar? Och Alva älskar den. Vi visar henne den varje dag och läser texten för henne "I slottet på kullen bor den vackra prinsessan Alva" och hon ler mot tavlan. Sötnos.

Fler bilder från det färdiga barnrummet kommer så fort dagarna blir lite ljusare så det funkar bättre att fotografera.

Dagar som går

I går började jag dagen med sovmorgon, äntligen. Den första på... tja, minst ett par månader i allafall. Så jag sov till klockan 10 och kände mig konstigt nog tröttare än på länge. Märkligt.
Maken åkte iväg för att åka skridskor på Eckern (en sjö) med en kompis så Alva och jag fick en stund för oss själva innan han kom tillbaka och jag begav mig till gymmet (var tvungen att tillämpa metoden "tänk inte, bara åk" för motivationen var likamed noll). Väl framme fick jag bege mig hem igen eftersom jag glömt passerkortet hemma. Smart. Tillbaka igen och crosstrainer och styrketräning ben stod på programmet. Skönt efteråt.

Lite senare åkte hela familjen + min lillebror in på stan och tog en fika. Jag hade varit sugen på chokladbollar i minst en vecka men blev besviken. Vet dom inte på Nilssons konditori att det måste vara kaffe i chokladbollar??? Den var inte god. Helt onödiga kalorier då de inte ens tillförde njutning. Får nog ta och baka några själv en dag framöver. Mmm... köra i mixer med mycket kaffe och doppa i smält choklad och rulla i kokos *dreglar*. Som Delicato fast godare och utan härdat fett och andra cancerämnen :-)

I dag stod simhallen på programmet. Ensam utan barn och make. Bara jag och bubbelpoolen. Härligt. Lite bastubad och 1000 meter simning blev det också. Man känner sig så behagligt avslappnad efter ett simhallsbad. Jag behövde det kände jag.


Recept: Senapsfisk i ugn


Senapsfisk i ugn


400 g fiskfilé
2 msk dijonsenap
2 tsk citronsaft
1 burk crème fraiche
salt
peppar
Gräslök eller persilja

Lägg fisken i en ugnsfast form, droppa över citronen, täck med folie och sätt in i ugnen 175°C ca 5-10 minuter.
Blanda creme fraiche och senap i en kastrull. Häll över spadet som bildats i den ugnsfasta formen i kastrullen och vispa med lite salt och peppar på en het platta tills det kokar. Häll tillbaka såsen över fisken och ställ in den i ugnen igen i ca 10 minuter.
Dekorera med lite hackad gräslök eller persilja. Servera med ris och grönsaker.


Smarta inköpslistan


Jag har hittat en suverän tjänst som man skulle kunna ha mycket stor nytta av känner jag.
Jag är en typisk listmänniska och jag gör både matlistor, receptsamlingar och handlarlistor i mängder och nu kan jag göra det på nätet och på så sätt komma åt mina listor både när jag är hemma och borta.
Man kan lägga upp hela sin receptsamling, skapa veckomatlistor och sedan handlarlistor utefter dessa. Sååå smart.

Bor man i Stockholms-området kan man till och med få varorna med hemleverans.

http://www.inkopslistan.com/

På tal om något helt annat så klarade jag mitt tränings-/motionsmål för veckan, nämligen att motionera minst 60 minuter/dag. Jag fick ihop 446 minuter på 7 dagar, dvs 26 minuter mer än jag behövde :-)
Träningen har bestått av 3 pass på gymmet med både cardio (cykel, crosstrainer, löpband) och styrka varje gång och resten promenader. Och gissa vad vågen sa idag efter en vecka? Jag hade gått upp i vikt... skönt för motivationen? Not.
Förhoppningsvis har det gett mig annat i hälsoväg än mindre antal kilon då i allafall.


Ett liv har slocknat


I kväll har vi fått besked om att mormor gått bort.
Jag har nog inte riktigt förstått det ännu.
En av de finaste människor jag vet finns inte längre.
Felix och jag har tänt ett ljus för henne. Vi minns och pratar om henne.
När jag träffade henne en av de sista gångerna sa hon till mig att hon kände sig ensam.
- "Nu får hon återförenas med gammelmorfar och slipper vara ensam mera", säjer Felix.
Jag tror inte på något liv efter detta men jag tänker att det är skönt att hon slipper ha ont nu.
Jag tror att det som hände var det bästa för mormor så som det nu var.
Och ändå gör det så ont.
Jag kommer sakna henne så mycket.

Älskade lilla mormor, jag är inte ledsen för din skull. Jag tror av hela mitt hjärta att detta var det bästa för dig.
Jag är ledsen för min egen skull, för att jag aldrig mera ska få träffa dig. Jag är ledsen för att min bror aldrig mera ska få äta dina bullar som han älskade, för att Felix aldrig mera kan be dig berätta om gamla tider och för att Alva aldrig kommer att få lära känna sin gammelmormor.
Vi är många som kommer att sakna dig.
Farväl.

Rapport från årets början

Ajajaj, jag sitter här med den värsta träningsvärk jag haft på flera år. Resultatet av två hårda träningsdagar i följd. Får bli vilodag i dag. En väl förtjänad sådan om jag får säja det själv.
Min bloggtorka börjar hinna i kapp mig för någon gång borde jag väl berätta om de första veckorna av det nya året?
Tja... året har börjat med, som det brukar, både roliga och mindre roliga saker. Vi tar det i tur och ordning...

Barnen:
Lilla tjejen bara växer och utvecklas. Vi har varit på läkarkontroll i går och allt var finfint.
För några dagar sedan lärde hon sig, på en och samma dag, att både sitta utan stöd och åla sig bakåt. Det sistnämnda har hon nog dock glömt bort sedan att hon kan för det har inte upprepats men sitter gör hon nu även om vi inte vågar lämna henne utan något mjukt att landa på om hon ramlar omkull.
På tal om ramla omkull så ramlade hon ner från soffan en kväll! Fy vad rädda vi blev men som tur är gick det bra. Man måste verkligen vara uppmärksam nu och inte lämna henne en sekund ens.
Vi har bytt till sittvagn så hon ser bättre ut. Det var lite ångestladdat för mig för nu är hon ju verkligen ingen liten bebis längre utan en ganska stor flicka. Snyft.
Hon sover urkasst just nu. Vaknar flera gånger i timmen och bara vill checka att jag är på plats i sängen eller kanske äta en slurk. Jag börjar bli rätt trött men å andra sidan sitter jag uppe länge på kvällarna så jag ska inte klaga för lite får jag ju skylla mig själv.
Hon gillar mat! Än har hon inte ratat någonting vi bjudit på. Vi har en liten fruktstund varje dag och hon har också testat flera olika grönsaker, nötkött, kyckling och fisk. Nu senast har vi också introducerat ris och pasta. Jag har börjat ha i lite kryddor som curry, peppar och örtkryddor och det verkar hon uppskatta.

För Felix del är jullovet slut och allvaret har börjat igen. På lovet har han umgåtts med kompisar, åkt skridskor på sjö för första gången (jag ångrade självklart att jag stannade hemma när Fredrik ringde och berättade hur mysigt det var med den varma chokladen och korvgrillningen men det var den kallaste dagen på hela vintern typ och jag kunde bara inte förmå mig att kravla ur tofflorna och ge mig ut, brrr... men Fredrik & jag åkte på spolad is ett par dagar senare och det var mysigt det också även om det så klart aldrig blir samma sak som på en sjö - det här kan möjligen vara den längsta mening, om det nu kan kallas mening, som jag skrivit i en parantes, haha), köpt ett Nintendo Wii med Wii Fitness och Sports och haft ett lugnt och fint lov med mycket spelande då förstås.

Inredning:
Julen rensades ut för ett tag sedan när längtan efter våren blev för stor. Fram med cerisa och gröna detaljer i vårt vardagsrum och så fick jag en fin bukett tulpaner av min snälla mamma. Köpte nya kuddar på Citygross av alla ställen. Vita med grönt mönster. Jättefina. Foton kommer på både vardagsrum och själklart också den fina Smile-skålen jag fick i julklapp som nu står i vårt vitrinskåp och lyser upp vardagen med sin härliga knallgröna färg.
Vi har också i princip färdigställt Alvas rum. Några saker till som ska upp på väggarna bara. Vi har målat en gammal bokhylla som vi hittade i mina föräldrars förråd och jag har fixat tavlor med hjälp av fina bokmärken och en gipsängel.
Har försökt fota lite men med kombinationen vintermörker + dålig kamera + usel fotograf kan ni ju lista ut hur de fotona blev. Men, men... foton kommer hur som helst på detta så småningom.

Mindre roligt (bara ett par veckor in på nya året har jag redan två saker att rapportera under denna rubrik):
Min man blev varslad från sitt jobb som en mindre trevlig julklapp. Det är tungt för hela familjen inte bara för att vi kommer få det svårt ekonomiskt och att jag måste börja jobba tidigare än planerat utan också för att han trivts så bra på sitt jobb. Det blir extra ledsamt då. Jag tycker så synd om honom. Han vill ju verkligen inte sluta där. Han har jobb fram till början av april sen ja... vi får bara hoppas att det ska ordna sig på något sätt.

Barnens gammelmormor, min lilla mormor (världens bästa), ligger på sjukhus och är jättedålig. Det är mycket allvarligt men det enda vi kan göra är att avvakta och se vad som händer nu. Jag har hälsat på henne och det kändes väldigt skönt. Vill bara att hon ska bli sig själv igen - bullbakande, syende, glada mormor, men jag är rädd att den tiden är förbi hur det än blir nu. Tänker mycket på dig mormor.

Ja, det var väl vad jag hade att rapportera så nu ska jag återgå till att underhålla dottern som ligger på en filt på golvet och gör ljud som närmast kan liknas vid en åsna med astma...
På TV bästa barnprogrammet Småkryp. Har ni sett det någongång? Det och fåret Shaun (som börjar nu precis när jag skriver det) måste ju vara det bästa som hänt inom barntelevisionen på länge. Haha, roar en trött mamma i allafall.


Liten blir större - Alva 6 månader


Stopp! Hjälp! Det går för fort! Dagarna tar slut innan jag hinner fatta att dom börjat. Snart är bebistiden över och en ny tid (kanske en med mera sömn?) tar vid. Jag längtar INTE.
Jag skulle med glädje fortsätta sova max 40 minuter i stöten resten av mitt liv om jag bara fick fortsätta vara hemma med min lilla prinsessa och leva det goda livet, dvs livet som inte innefattar något annat arbete än blöjbyten, matningar och en ofantlig massa kelande, skoj och lek däremellan.

Älskade lilla smulan. Redan 6 månader ung. Kan åla sig bakåt, sitta så rak och fin i ryggen alldeles själv, äta riktig mat, babbla en massa bebisprat och ge din mamma de allra ljuvligaste, dregliga pussar (många gånger följda av ett hårt nyp i gäddhänget, kärleken kan visa sig på många sätt minsann).

Tänk att du redan upplevt både varm sommar och snöig vinter och att allt det här härliga gått så ofattbart snabbt.
En egen personlighet har du förstås haft från första sekund men den blir mer och mer tydlig. Du har en stark vilja och ett jäkla humör och tänder till lika snabbt som din pappa om något inte passar. Självklart är du också envis som din mamma. Har du bestämt att något ska vara på ett visst sätt så blir det så. Ojoj, vi kommer nog få ta måååånga duster när du blir äldre du och jag.
Därför gäller det att passa på och njuta så mycket det bara går av den här första tiden då det räcker med att göra ett roligt ljud eller en kul grimas för att all ilska ska rinna av dig och ett underbart leende spricka upp i hela ditt lilla ansikte.

Jag älskar dig så ofantligt lilla unge. Att du har kommit till oss är ingenting annat än ett mirakel.

Vart tog inspirationen vägen?

Här är det tyst som ni kanske märkt. Jag vet inte riktigt vart inspirationen sprungit och gömt sig men borta är den i allafall.
Jag har massor med foton från vårt julpyntade hem, nyår och naturligtvis barnen men någonstans tog lusten att blogga slut. För tillfället. Jag hoppas verkligen att den där lusten kommer igen. Tills dess får ni ha det bra!

Kram Jessica


RSS 2.0