Recept: Jessicas sallad

Det här är ett egetpåhittat recept som blivit en storfavorit här hemma. Salladen är god som tillbehöhör till det mesta men särskilt gott tycker jag den smakar till ugnsbakad lax, bulgur och en sås på turkisk yoghurt, dijonsenap, örtsalt och svartpeppar.
Jag har inga måttangivelser men det ska vara ganska generöst av olivolja och pinjenötter och sen använder jag naturella soltorkade tomater. Smaka dig fram till en blandning som passar dina smaklökar och låt den stå och dra i kylskåpet någon timme.

Jessicas favoritsallad

Röda mangoldblad

Olivolja

Flingsalt

Svartpeppar

Soltorkade tomater, i småbitar

Tomat, hackad

Rödlök, i riktigt tunna strimlor

Fetaost, smulad

Pinjenötter



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0