Recept: Senapsfisk i ugn


Senapsfisk i ugn


400 g fiskfilé
2 msk dijonsenap
2 tsk citronsaft
1 burk crème fraiche
salt
peppar
Gräslök eller persilja

Lägg fisken i en ugnsfast form, droppa över citronen, täck med folie och sätt in i ugnen 175°C ca 5-10 minuter.
Blanda creme fraiche och senap i en kastrull. Häll över spadet som bildats i den ugnsfasta formen i kastrullen och vispa med lite salt och peppar på en het platta tills det kokar. Häll tillbaka såsen över fisken och ställ in den i ugnen igen i ca 10 minuter.
Dekorera med lite hackad gräslök eller persilja. Servera med ris och grönsaker.


Kommentarer
Postat av: Sarah Giercksky

ser gott ut :) kram

2009-02-05 @ 00:05:59
URL: http://sgiercksky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0