Alva 8 månader



Vår lilla tjej blir 8 månader idag.
Hon visar ännu inga tendenser till att vilja lära sig krypa. Hon nöjer sig glatt med att ligga som en strandad säl på golvet. Varför krypa omkring när man kan få sina föräldrar att hämta allt man vill ha och bära en dit man vill?
Den här månaden har hon annars lärt sig att vinka och om man rullar en boll till henne när hon sitter på golvet så rullar eller sparkar hon tillbaka den. Det tycker hon är jättekul.
Man märker också mer och mer att hon förstår lite vad man säjer eller menar. När man pekar på något tittar hon på det och ordet "vatten" har hon förstått ett bra tag nu. Mamma förstår hon inte, men vatten. Smickrande!
Annars har hon nog mest blivit bättre på det hon redan kan och så babblar hon mer än någonsin. Det är ba-ba, dä-dä, ma-ma, pa-pa, te-te och sånt för hela slanten fast det betyder ingenting.
Roligaste leken just nu är en liten peklek vi hittat på. Jag pekar mot henne och då tar hon sitt lilla pekfinger och sätter mot toppen på mitt i bästa ET-stil och jag säjer "ta-da!". Jätteroligt tycker Alva.

På bilden har vi vår yoghurtälskande lilla tjej för ett par veckor sedan. Yoghurt är en klar favorit. Helst med hallon- och päronpuré i.

Kommentarer
Postat av: baileyz

naaw. how cute is that!!!! Trevlig helg

2009-03-13 @ 17:51:08
URL: http://baileyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0