Mmm... muffins

Idag har vi haft besök av Fredriks syster Lolli. Hon är alltid så snäll och har med presenter till både oss och barnen fast hon verkligen inte behöver det. Idag fick Alva en fin mjukishäst som hon älskade från första stund, Felix fick godis som hette "lamm-skit" (Gotländskt godis så klart), vi fick senapsdressing i en fin flaska och sen stora, rosa, härliga cupcakes. Dom var lika goda som de såg ut.

Vi bjöd på mat. I dag blev det älgfärsbiffar, potatis, kantarellsås och lite goda tillbehör. Smakade riktigt gott.
Sedan begav vi oss ut till Gunnarsö där vi åt glass och njöt av havsutsikten. Tänk att det snart är sol- och badsäsong. Härligt!

Alva lärde sig att klappa i händerna också helt plötsligt när vi var på Gunnarsö. Jag har ju visat och visat henne hur länge som helst nu utan någon som helst respons från hennes sida men så helt plötsligt bara satt hon där i sin vagn och klappade och hon blev så glad när hon märkte att hon kunde!
En annan rolig sak vi märkte idag är att hon när man säjer "nej" när hon gör något hon inte får så skakar hon på huvudet. Antingen gör hon det för att illustrera nejet eller också tycker hon vi är bra larviga så hon skakar på huvudet åt oss, haha!

Denna dag har också bjudit på en mysig kväll med Yatzy på altanen, Robinson (där äntligen smålänningen åkte ut) och alldeles för mycket godis.

I morgon är det fiskedags.






Kommentarer
Postat av: Lolli

tack för det fina inlägget...och tack för en trevlig dag och en MYCKET god middag...smakade riktigt gott....

2009-05-24 @ 20:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0