Nu får jag ta tag i det här



Vad slö jag blivit med bloggen. På något sätt är jag så himla oinspirerad just nu på alla sätt. Var försvann våren? Det är snöns fel alltihopa. Ja vadå, man måste ju skylla på nåt!

Jag känner att inredningen har hamnat i bakgrunden lite här på bloggen och vår vardag i förgrunden. Var det inte meningen att det skulle vara precis tvärtom? Jo, det var det nog men just nu känner jag för att skriva mycket vardag och eftersom det är min blogg gör jag som jag vill. Ha.

Den här veckan har inte bjudit på många överraskningar. Den enda var nog att sonen blev sjuk. Han har bara varit hemma från skolan ett par gånger sedan han började första klass (han går i 6:an nu) så det var ju lite av en överraskning. Han var hemma måndag - onsdag med en förfärlig hosta och feber.

I går var Alva och jag på öppna förskolan. Sista gången vi var på "Babyfik". Nu ska vi börja gå i 8-månadersgruppen så nu blir hon bland de minsta igen. Vet inte vad jag tycker om det. Lite trist är det för nu har man börjat lära känna en del i babygruppen och de jag kände som flyttat upp till 8-månaders har nog börjat jobba igen och skickat dit papporna i stället. Jaja, det blir nog bra det också. Pappor kan ju också vara trevliga ;-)

Helgplanerna börjar arta sig. Idag blir det mys med varma mackor. Anna L och jag ska nog hitta på något en av dagarna. Hennes Elmo blir snart 1 år! My god vad tiden går (som jag ju i sann tantanda påpekat 1000 gånger på senaste tiden) och så blir det ett stallbesök tillsammans med Katarina på lördag. Om paddocken fått för sig att tina upp blir det nog ridning då. Sen hoppas jag på fint väder, långa promenader och en och annan timmes sömn.

Bjuder på lite bilder som jag tog häromdagen. DHL-bilen ovan är från när jag övade på att ta bilder med fart i genom att använda långa slutartider. Det blev inte så bra men var kul.
Coca-cola-lastbilen nedan tyckte jag var lite kul eftersom ordet coca-cola speglar sig i vattenpölen.
Övning ger färdighet så jag fortsätter öva. Förresten hade klant-Jessica sönder det typ en vecka gamla UV-filtret till kameran och fick köpa nytt. Kul pengar. Not.

Ha en fin helg allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0