Recept: Jessicas sallad
Det här är ett egetpåhittat recept som blivit en storfavorit här hemma. Salladen är god som tillbehöhör till det mesta men särskilt gott tycker jag den smakar till ugnsbakad lax, bulgur och en sås på turkisk yoghurt, dijonsenap, örtsalt och svartpeppar.
Jag har inga måttangivelser men det ska vara ganska generöst av olivolja och pinjenötter och sen använder jag naturella soltorkade tomater. Smaka dig fram till en blandning som passar dina smaklökar och låt den stå och dra i kylskåpet någon timme.
Jag har inga måttangivelser men det ska vara ganska generöst av olivolja och pinjenötter och sen använder jag naturella soltorkade tomater. Smaka dig fram till en blandning som passar dina smaklökar och låt den stå och dra i kylskåpet någon timme.
Jessicas favoritsallad
Röda mangoldblad
Olivolja
Flingsalt
Svartpeppar
Soltorkade tomater, i småbitar
Tomat, hackad
Rödlök, i riktigt tunna strimlor
Fetaost, smulad
Pinjenötter
Kommentarer
Trackback